Политика за поверителност

Ние в KokoKids сме предприели необходимите мерки, за да се погрижим за сигурността на Вашите лични данни. В съответствие с най-добрите практики и законови изисквания за защита на информацията и нейната поверителност, ние се грижим Вашите данни да бъдат съхранявани правилно.

Тъй като уважаваме правото Ви на поверителност, Ви информираме кога и как се обработват Вашите лични данни при посещаването на интернет страницата ни - "www.kokokids.bg". Тази информация се отнася само и единствено при използването от Вас на нашият интернет уеб сайт, в който се намирате в момента.


Какви лични данни събираме и как ги обработваме

KokoKids събира и обработва онези лични данни, които са необходими и свързани с дейността на интернет магазинът, в който се намирате, като при това, ние действаме като администратори на Вашите лични данни. Събираме само най-необходимите лични данни, за да отговорим на Вашите искания и изпълнения на нашите задължения към Вас като клиент.

Лични данни в по-големи размери се събират само ако сме получили Вашето съгласие (например абониране за е-мейл бюлетин) или е налице друго законово основание за това.

Случаите, в които ние събираме и обработваме Вашите лични данни са:


Чрез използването на Вашият клиентски профил в нашият уеб онлайн магазин, Вие ще можете да проверите вашата история и подробности на поръчките си в срок от 1 година назад.

Въпреки от причините, поради които Вие ни споделяте Вашите лични данни, Ви препоръчваме да не разкривате чувствителна лична информация. Данни като: Расов и/или Етнически произход, Религия, Сексуална ориентация, Здравословен статут и други.



За колко време съхраняваме Вашите лични данни?

Ние от KokoKids съхраняваме личните Ви данни само при посочените по-горе цели и само за необходимият период за това.

Ако решите, че не желаете да получавате повече информация от нашият бюлетин, и/или желаете да изтриете вашият профил, ние ще заличим всички Ваши лични данни (освен ако не е налице друго основание/законово задължение).

Данните свързани с рекламации и издадени документи за това, се съхраняват в период от 1 година.

Данните във връзка с видеонаблюдението и контрола на достъпа в офисите/магазините на дружеството се съхраняват за кратък период от време, освен ако за защита на наши правни претенции не се налага за по-дълъг период на обработване - например за разследване на инциденти.


С кого споделяме Вашите лични данни?

Ние по никакъв начин няма да споделяме или разпространяваме Вашите лични данни за маркитенгови цели или други цели от трети страни.

Посочените по-горе данни, се предоставят само и единствено на наши доверени партньори (като доставчици, ИТ поддръжка и други услуги, нужни за осъществяването на поръчките и подобряването на интернет страницата).

За изпълнение на поръчките, ние използваме услугите на Еконт, като може да се запознаете как дружеството обработва Вашите лични данни: ТУК

За да можем да Ви изпращаме нашите промоционални оферти, спрямо Вашите предпочитания, изолзваме услугите на Mailchimp, чиято политика за поверителност може да намерите: ТУК

Ние, никога няма да продадем Вашата информация на трети лица или да я използваме за цели, чрез които не сте уведомени предварително и не сте дали Вашето съгласие.


Какви са Вашите права?

По всяко време, Вие може да оттеглите Вашето съгласие за обработка на личните данни, като можете да заявите изтриване на Вашият профил в сайта (чрез използване на някоя от нашите контактни форми.)

Ако считате, че Вашите права за защита на данните са нарушени, Вие имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни: София 1592, бул. Проф Цветан Лазаров 2, телефон: 02/91-53-518, е-мейл адрес: kzld@cpdp.bg (или чрез друг надзорен/регулаторен орган)

При въпроси във връзка с Вашите лични права и данни, може да се свържете с нас, за по-подробно обяснение чрез нашите контактни форми в сайта.


Промени в настоящата политика

Всяка промяна на настоящата политика, ще бъде обявена на интернет страницата на KokoKids, като при съществена промяна, ние допълнително ще Ви уведимим чрез изпращане на Е-мейл.


Данни за контакт:

Онлайн Администратор
Тел.: 089 785 2053
Е-мейл: info@kokokids.bg