ДЕТСКИ ТРИКОЛКИ

ДЕТСКИ ТРИКОЛКИ

Детски триколки със и без родителски контрол от KoKoKids.BG

детска триколка ценаИзборът на велосипед за дете е много важен. Не е необходимо да се съсредоточавате само върху външния вид и цената на закупения продукт, тъй като тези фактори изобщо не са решаващи при избора на превозно средство.

Преди всичко, трябва да обърнете внимание на избраният от вас вид триколка и това такава да е удобна за вашето дете, в съответствие с възрастта и параметрите, безопасна и надеждна, наред с това да е с отлично качество на конструкция.

Не всеки производител на триколки за деца може успешно да комбинира горепосочените фактори. Детски триколки – те са не само интересни, но и полезни. Управлявайки триколката, детето се учи да създава няколко движения едновременно, а именно завъртане на педалите, завъртане на волана, равновесие, движи се в правилната посока и преценява кой път да избира. По този начин добре развива координацията и ориентацията си. С триколки, децата развиват и укрепват мускулите на краката, затова са подходящи и бебешки триколки.

Днешното разнообразие от детски триколки в магазините поставя тежко бреме на родителите при избора на удобен, безопасен и траен модел за дете. С това искаме да ви помогнем - опитайте се да разберете какво предлага модерният пазар за деца на възраст под 3-4 години и научете повече за триколка цена:

Ако решите да си купите детска триколка за нищо пара, трябва да разберете, че велосипедът на първо място трябва да съответства на възрастта на детето. Във възрастовата категория до 3-4 години те могат да бъдат разделени на няколко типа:

  • триколки - комбинация от първи и втори вид;
  • детски триколки - на възраст от две до четири-пет години;
  • бебешки триколки – на възраст от една година до две години;

По принцип велосипедите се управляват от възрастен - детето се задоволява с пасивната роля.

Характеристики на дизайна или какво да търсите при избора на детска триколка

Неплъзгаща се седалка под формата на висок стол с гръб, осигурява на детето да се стабилна опора на гърба. За най-малките, това е чудесна опция, от която се нуждаят, както и предпазни колани;

Предпазен защитен пръстен, който служи като допълнителна защита срещу падане. За максимален комфорт той може да има меки подложки, които предпазват бебето от удари при случайно сблъскване;

Ограниченията за краката на бебета са необходими от една страна, за предпочитане е те да имат формата на палети, които да гарантират правилното, безопасно и удобно позициониране на краката на бебето и да не им позволяват да се плъзгат. Но от друга страна, много модели велосипеди на свой ред се докосват от педалите за тези палети и следователно радиусът на завиване значително се увеличава. Ето защо трябва внимателно да проучим бъдещата триколка за малчугана.

Дръжката за родителите, която освен това контролира и волана. Възрастните не само могат да контролират движението на детското в превозното средство, но и го управляват. За допълнително удобство, дръжката може да се регулира по височина;

Допълнителни екстри към вашата бебешка триколка

Някои бебешки триколки разполагат със сенник, които може да се сваля, за да предпазва от силно слънце или дъжд.

Багажникът е много необходимо в детските триколки. В крайна сметка, разходка не може да направи без играчки. Обикновено той е под формата на кош, контейнер с капак, вградено гардеробно отделение, дори декоративно тяло, което може да бъде наклонено с лост.

Рамката на велосипедната количка може да бъде от пластмаса, която е по-лека, а металната е по-надеждна. Рамката може да бъде единична или двойна, което дава на колелото по-голяма твърдост и здравина.

Някои детски триколки разполагат с музикална игра със светлинни ефекти и декоративни елементи, които влизат в игра веднага щом велосипедът започне да се движи. Много деца харесват дори у дома да играят с тези бутони и да слушат песни, да гледат фигурите и светлините.

Много модели триколки цени за най-малките могат лесно да се превърнат в люлеещ се стол. Те са подходящи за онези родители, които харесват да са практични, а не да затрупват апартамент с люлеещи се кончета и други подобни детски люлки;

Точилата на триколки за деца е по-добре да са с широки гуми за леко и безшумно каране. Те, за разлика от пластмасовите, не се разбиват по пътя, по-добре смекчават возенето и е по-лесно да управлявате велосипеда с тях. Голямото предно колело позволява по-маневрени действия при прилична скорост. Широките джанти ще осигурят проходимост на пясък, трева и чакъл, което е особено важно за дарителството и селските къщи. Диаметърът на такива колела е 12 см (за разлика от обичайните 10 см);

Регулирането на волана е много важно допълнение. При остър завой на скорост, волана може да нарани, ако детето се удари в корема. Специалната вложка, монтирана на кормилото и ограничаваща движението й около оста, решава този проблем и предпазва бебето от падане;

Класическа детска триколка

По-големите деца ще харесат велосипедите, произведени в строги класически форми. Нищо излишно, основното нещо са педалите и да отидете с бриз! И основните параметри на оценката са вече технически и скоростни характеристики на триколесното превозно средство.

Всичко е ясно - докато бебето е малко ще използвате триколката като детска количка за разходки, а не като велосипед. Когато детето порасне премахвате родителската дръжка, седалката за обезопасяване, предпазния пръстен, предпазните колани.

И на последно, но не по значение място начинът на съхранение на детски и бебешки триколки цени.

Проблемът със съхранението и транспортирането ще бъде решен чрез сгъваем модел триколка. Това ще ви спести и време ако смятате да поставите в кола.

Триколката трябва да е достатъчно лека, за да може детето лесно да мести. Това е от полза, когато използвате и градския транспорт.

Бебешка триколка, макар и малка, но транспортна, изисква "проверка" и поддръжка. Винаги преди разходка е необходимо да "проверявате" свръзките, точилата, коланите, спирачките.

бебешки триколки цениПомнете още, че дизайнът на детски триколки и бебешки триколки не е предназначен за скачане от бордюри.

Предвидете триколки според възрастта на децата. Ако имате бебе, то по-добре е да изберете от моделите бебешки триколки. Помнете, че малките деца бързо се уморяват при дълъг път и сънят почти е гарантиран. Хубаво е да има опция за легнало положение.

За по-големи деца на възраст (3+ годинки), избирайте моделите наподобяващи велосипеди или мотори. Те ще им дадат нужната свобода за изява в движенията и достатъчно положителни емоции и забава.

Покажи:
Сортирай по:

Триколка JET с въздушни гуми

Триколка JET с въздушни гумиТриколка JET има мека и комфортна възглавница, както и падащо гръбче, по..

195.00лв.

Триколка JET с EVA гуми

Триколка JET с EVA гумиТриколка JET има мека и комфортна възглавница, както и падащо гръбче, подходя..

180.00лв.

Tриколка HOT ROCK

Tриколка HOT ROCKTриколката HOT ROCK  е стилна, с иновативен дизайн като гарантира сигурност и ..

249.00лв.

Триколка Jaguar

Триколка Jaguar Eva е идеален вариант за разходки в парка.• Cтoмaнeнa ĸoнcтpyĸция;• Peгyлиpyeмa и ĸo..

195.00лв.

Триколка MATRIX с Eva гуми

Триколка MATRIX с Eva гуми е чудесно решение за приятна семейна разходка.Тя има стоманена конструкци..

149.90лв.

Триколка LEXUS

Триколка LEXUS е практична с уникален дизайн гарантиращ комфорт и добро настроение на детето ви.Прод..

179.00лв.

Триколка NEO с въздушни гуми

Триколка NEO с въздушни гуми:Характеристика на продукта1. Сгъваем сенник с прозорче; 2. Стомане..

214.99лв.

Триколка NEO с Eva гуми

Триколка NEO с Eva гуми Характеристика на продукта:1. Сгъваем сенник с прозорче чанта; 2...

194.99лв.

Триколка B302A

Триколка B302A - стилна и с множество екстриУдобна родителска дръжка; Възможност за регулиране на об..

140.00лв.

Триколка B50

Триколка В50 предлага екстрите:Удобна родителска дръжка; Гумени колела; Сгъваем сенник с п..

188.00лв.

Триколка Enduro

Триколка Enduro е чудесен вариант за разходките в парка, като осигуряват необходимия комфорт и забав..

169.00лв.

Детска триколка Rooster

Детска триколка Rooster е красива и и стилна.Нейният уникален дизайн също не остава незабелязан.Напр..

155.00лв.

Триколка ROCKET

ХАРАКТЕРИСТИКИ:Сенник; Звънец; Предпазен гриф; Мека седалка; Чанта; Спирачк..

145.00лв.

Детска триколка FLEXY LUX

Детска триколка FLEXY LUXТриколка Flexy Lux е чудесно решение за разходки в парка.Характеристики:&nb..

165.00лв.

Детска триколка Byox Flexy

Детска триколка Byox FlexyДръжката за родителски контрол може да контролира посоката на движение на ..

160.00лв.

Детска триколка FLEXY AIR

Детска триколка FLEXY AIR е практична и удобна, подходяща за семейни разходки.Подходяща за употреба ..

185.00лв.